Midsommar 2020

Så mitt i allt var det midsommar och inte hade vi riktigt tänkt på det heller. Det har varit så mycket med allt möjligt, men vi styrde ihop midsommar med familjen A.

Jag inledde dagen med att röra ihop efterrätten. Jag har verkligen snöat in på lemon curd nu. Inte konstigt, för det är ju bara så gott. Den här gången gjorde jag en glass med lemon curd i.

Så städade vi.

Och det var inte för att familjen A kom, för de har sett så mycket märkligt hos oss redan. Sällan är hallen så här städad, så det krävdes en bild för att föreviga. Ser ni skåpet förresten? Det är vårt senaste blocket-fynd.

Det plockades orimligt många buketter och tyget som barnen har byggt koja med de senaste fem åren spändes upp som ett provisoriskt solskydd över altanen. Solskenet ser ut att hålla i sig, så vi borde skaffa ett bättre tak över altanen. Men det är ett senare problem. Så kom familjen A och vi fixade med maten.

Älskar god mat.

Efter maten plockade några barn blommor till något slags midsommarstång.

Och så åt vi efterrätt.

Min man var snygg som vanligt.

Två barn lekte camping.

Och S och A klädde midsommarstången.

Jag passade på att rensa lite ogräs och mitt i allt detta pågick en turnering i Vändtia.

När midsommarstången förklarades färdig och några började hoppa runt som grodor satt den yngsta i gänget och insöp den svenska kulturen.

Och för att riktigt krama ur det sista ur midsommaraftonen åkte vi och tog ett kvällsdopp i en sjö.

Så fulländat. Jag tvättade håret i vattnet. Då känner jag livet i mig.

Nu har jag avslutat helgen med att träffa Linn och Victor vid havet för en fotografering. De gifte sig för två år sedan och då fick jag vara deras fotograf. Idag hade de med sig lilla Frans som var huvudperson på fotograferingen. Så roligt att se dem och tänk att de (som bor en sex timmars bilväg härifrån) prioriterade en fotografering när de väl var uppe i Umeå-trakten..! Så ärofyllt!

Så här såg det ut när Linn och Victor gifte sig!

Hoppas er midsommar har varit härlig!

Guest UserKommentera