Därför ska du säga JA till bröllopsplaneringssidan "Say I do"

Sponsrad reklam

Att planera ett bröllop är fantastiskt men kan också vara överväldigande. Men med rätt verktyg kan man som par hålla sig organiserade och därmed minska stressen. Say I do är designad för att förenkla varje del av bröllopsplaneringsprocessen, från att skapa en bröllopshemsida till att hantera svar och sittplatser. Nedan följer några anledningar till varför appen är det ultimata valet för par som söker ett personligt, organiserat och effektivt sätt att planera sin stora dag. Appen finns i dagsläget på engelska, spanska, tyska, franska, portugisiska och italienska.

1. Enkel Bröllopshemsida

Hos Say I do kan ni som par enkelt skapa en helt anpassad bröllopshemsida för att dela alla viktiga detaljer med era gäster. Hemsidan fungerar som en central plats där gäster kan hitta information om bröllopsdagen, se boendeförslag och till och med få tillgång till kartor över bröllopsplatsen. Hemsidan gör det också möjligt att samla in svar direkt, vilket minskar besväret med att manuellt spåra svaren.

2. Digitala Inbjudningar och Svar

Att skicka inbjudningar är enkelt med den inbyggda e-postinbjudningsfunktionen. Par kan skicka e-postinbjudningar, "save the dates" och till och med följa upp med svarspåminnelser och tackkort. Appen stöder även digitala svar, vilket gör det enklare för gäster att svara och säkerställer att ingen missar en viktig uppdatering. Dessutom kan par skapa privata evenemang, där de bjuder in utvalda gäster till vissa delar av firandet medan andra evenemang hålls exklusiva.

3. Anpassad Digital Checklista

Att hålla koll på bröllopets alla delar blir enklare med Say I do:s anpassade digitala checklista. Appen skapar en personlig to do-lista baserad på ert bröllopsdatum, vilket säkerställer att alla milstolpar i planeringen uppnås i god tid. Allt från att boka lokalen till att färdigställa gästlistan kan par hålla sig organiserade och hålla planeringen på rätt spår utan stressen av att missa viktiga deadlines.

4. Dra-och-Släpp Bordsplacering

Att planera en bordsplacering till bröllop är ofta en av de mest utmanande delarna av bröllopsplaneringen. Appen förenklar detta med sin dra-och-släpp-sittplanerare. Här kan ni enkelt arrangera bord, flytta gäster och se till att alla har en plats som passar deras eventuella preferenser. Denna funktion hjälper också till att visualisera mottagningens layout, vilket gör det enkelt att planera bröllopets flöde, vilket kan vara bra att tänka på för serveringspersonal t.ex.

5. Hantera Gästlistor Enkelt

Appen erbjuder både öppna och stängda gästlistalternativ, vilket ger er som par kontroll över hur ni hanterar era inbjudningar. Oavsett om ni vill hålla listan begränsad till specifika grupper eller tillåta gäster att ta med sig plus-one, ger Say I do flexibiliteten att skapa den perfekta gästupplevelsen. Ni kan också skicka QR-koder till er gäster, vilket gör det möjligt för dem att snabbt komma åt bröllopswebbplatsen för OSA-detaljer, bröllopsinformation och mer.

6. Ställ Anpassade Frågor och Samla Svar

Att ställa viktiga frågor till sina gäster har aldrig varit enklare. Oavsett om det handlar om att samla in kostpreferenser, transportbehov eller önskelåtar till dansgolvet säkerställer denna funktion att ni kan få alla nödvändiga detaljer från era gäster på ett ställe, vilket gör det enklare att planera mottagningen och logistiken.

7. En Stressfri bröllopsPlaneringsupplevelse

I grunden handlar allt om att göra bröllopsplaneringen så stressfri som möjligt. Med allt från inbjudningar till bordsplaceringen hanterat i en och samma app, kan ni som par njuta av planeringsprocessen utan att känna er överväldigade av detaljerna. Genom att erbjuda anpassningsbara alternativ och hjälpsamma funktioner, ger appen er möjligheten att skapa ett bröllop som är unikt för just er samtidigt som ni håller er organiserade och i fas med bröllopsplaneringen.

Med Say I do kan par förenkla sin bröllopsplaneringsresa och fokusera på att njuta av sin stora dag. Oavsett om det handlar om att hantera svar, skapa en bröllopshemsida eller planera bordsplaceringen, ger appen alla verktyg som behövs för att göra processen enkel, effektiv och rolig.