Stämningsfullt Bröllop Under Lågsäsong

Bröllop under lågsäsong har en alldeles särskild tjusning. Det kyliga vädret och den stillhet som kan omge landskapet skapar en unik stämning för brudpar och gäster att uppleva. I denna tid då naturen ligger i vila blir bröllopet som ett vackert ljus i mörkret. Den mystiska dimman som sveper över landsbygden och skapar en romantisk och moody atmosfär. Att ha ett bröllop under lågsäsongen är att skapa ett minne för livet, där stämningen är fylld av värme och intensitet som inte kan efterliknas vid någon annan tidpunkt.

Tillsammans med dessa dramatiskt dimmiga fotografier från Summit and Sur Photography vill vi idag inspirera till bröllop under off-season-månaderna. För er som funderar på att bjuda in till bröllop utanför sommartidens grönska - det här inlägget är för er!

Brudklänningar med volym och fluff är en trend som fortsätter att charma bröllopsvärlden. Med sina luftiga och romantiska silhuetter fyller de varje steg med magi och elegans. Vilken av dessa två klänningar tilltalar dig mest?

Även om detta är en stylad fotografering så är paret i bilderna ett äkta par som dessutom är förlovade. Här fick de chansen att “öva“ inför sin riktiga bröllopsdag och uppleva hur det känns att vara framför kameran samt hinna bli mer bekväma med att vara i centrum, vilket många brudpar är ovana vid.

Fotograf: Summit and Sur Photography
Plats: Yosemite, CA, US
Florist: KB FLORAL DESIGN
Brudklädsel: Riki Dalal & Chic Nostalgia från Madeleine's Bridal Boutique
Smink & hår: Blush