Plus Size Trunk Show Hos Bröllopsbruket Med Lasabina Bridal

För alla blivande plus size-brudar som drömmer om den perfekta bröllopsklänningen, är det dags för en unik och inspirerande upplevelse. Bröllopsbruket bjuder under hösten 2024 in till en exklusiv Trunk Show där fantastiska bröllopsklänningar från Lasabina Plus Size Bridal finns tillgängligt, i storlekarna 46-58. Under utvalda datum har får du chansen att uppleva och prova utvalda klänningar från Lasabinas kollektioner, skapade med både tidlös elegans och modern stil för kurviga former.

I det här inlägget får ni se ett urval av de plus size-brudklänningar som kommer finnas hos Bröllopsbrukets 6 butiker runt om i landet. Klänningarna skickas runt mellan butikerna i tur och ordning, från Malmö i söder till Umeå i norr, och du hittar alla datum längre ner.

Vad är en Trunk Show?

En Trunk Show är ett unikt tillfälle att få tillgång till en större och mer varierad kollektion av klänningar än vad som vanligtvis finns i en bröllopsbutik. Under en begränsad tid erbjuds klänningar som kanske inte annars är en del av det permanenta sortimentet.

Lasabina – PLUS Size Bröllopsklänningar

Kollektionen som visas upp under Trunk Showen är fylld med romantiska skapelser som präglas av dekorativ spets. För dig som söker efter din drömklänning just nu, kommer du garanterat hitta något som får hjärtat att slå lite snabbare bland Lasabinas bröllopsklänningar.