Pop Up Vigslar I Och Utanför Sigtuna

Drop-in bröllop är något som blivit mer och mer vanligt under de senaste åren, detta då det inte har gått att anordna stora bröllop på grund av pandemin. Atelier M&K såg behovet av att anordna exklusiva men samtidigt personliga vigslar för brudpar som inte vill gifta sig på ett stadshus eller i ett rådhus och de ville skapa något extra där brudpar inte behöver stå uppradade på kö för att säga ja till varandra.

Det ledde till att de kom på konceptet med deras exklusiva pop-up vigslar! Vid en pop-up vigsel arrangerad av Atelier M&K ges par möjligheten att gifta sig under en vacker och personlig ceremoni, njuta av stunden med närstående och erhålla fantastiska foton att minnas dagen med. Allt utan onödig stress eller oro kring logistik och planering.

Fotograf: Birgit Walsh

Atelier M&K drivs av Madeleine och Karolina vars passion är att skapa vackra miljöer och anordna exklusiva event. I grunden är Madeleine florist och Karolina bröllopskoordinator och stylist sedan många år tillbaka. De arrangerar utöver exklusiva pop-up vigslar även konceptbröllop och inspirationsevent för blivande bröllopspar samt driver ett nätverk för folk i bröllopsbranschen.

Den 14 maj är det dags för pop-up vigsel på Sigtunastiftelsen, en magisk oas i Sigtuna där vi på Sisters in Law själva har anordnat ett workshop. Nyfiken på att se hur ett pop-up bröllop på Sigtunastiftelsen kan se ut? Spana in detta bröllopet från 2021: Intimt Majbröllop På Sigtunastiftelsen: Ioana + Joshua.

Fotograf: Emma Eriksson

Även om pandemin snart är ett minne blott väljer Madeleine & Karolina att fortsätta erbjuda par exklusiva pop-up vigslar då det visat sig vara ett väldigt uppskattat koncept.

“Dröm att få gifta sig i en vacker miljö, bara jag och min livskamrat. Så vackert och bra arrangerat av alla inblandade. Fick snabb återkoppling kontinuerligt och vi blev väl omhändertagna på vår stora dag. Stort Tack! Ett perfekt alternativ, kan verkligen rekommendera konceptet!”

- Klara, brud pop-up vigsel Sigtunastiftelsen 2021

“Stort, stort tack för en så fint anordnad vigsel. Vi är otroligt nöjda och glada med hur allt blev och det passade oss perfekt med kombinationen av borglig vigsel men ändå med familjen närvarande, det kändes väldigt intimt.”

-Karolina, brud pop-up vigsel 7A Strandvägen 2021

Fotograf: Maria Wideman

Pop-up vigslarna riktar sig till par som vill ha designen av ett fullskaligt bröllop i ett intimt format och det arrangeras en pop-up vigsel per säsong samt en mindre variant under Pridefestivalen. Vigslarna sker en och en löpande under dagen och det finns två alternativ att välja mellan: Magnifique och Petite.

I en pop-up vigsel ingår:

● 45 min (Petite) eller 75 min (Magnifique)

● En vackert dekorerad vigselplats

● En borgerlig vigselförrättare och två vittnen

● En personligt skapad brudbukett och corsage

● En bröllopsfotograf som är med paret från first look till ceremonin till familjefotografering och

porträttfotografering (25 högupplösta bilder i Petite och 40 högupplösta bilder i Magnifique)

● En bröllopskoordinator

● Alkoholfri dryck samt lättare mingel för sällskapet

● Fantastiska erbjudanden från samarbetspartners (hår och makeupartist, transport, måltider,

bröllopstårta, musiker, övernattning)

Fotograf: Birgit Walsh

Nästkommande pop-up vigslar:

14 maj 2022 på Sigtunastiftelsen.

12 augusti 2022 på Ekolsunds slott.

Fotograf: Sorya Pedoussaut

Vi älskar att arbeta med detta och det är en lycka att få vara en liten del av den stora dagen” - Madeleine och Karolina

Är ni intresserade av att höra mer om pop-up vigslar eller har ytterligare frågor kan ni höra av er till Atelier M&K på info@byateliermk.com eller läs mer på www.byateliermk.com.