Lekfull Trash the Dress-fotografering på Hawaiianska ön Maui.

Har du hört talas om konceptet Trash the Dress? Om inte, så är det en kreativ fotografering som ofta sker efter bröllopet och där brudklänningen får vara med om både det ena och det andra. “Var försiktig med klänningen“ är ingen mening som hör hemma här.

The Feminist Bride har skrivit en artikel om varför någon skulle vilja förstöra sin brudklänning efter bröllopet. De tar upp några teorier kring det, men det vi skulle vilja lyfta fram är lekfullheten och kreativiteten som en Trash the Dress-fotografering kan innebära. De bilder vi ska få se idag är en rejält nedtonad variant av hur det kan se ut. Här är inga färgbomber, målarfärg eller annat bestående kladd inblandat. Enbart sandstranden och havet är delaktiga i denna fotografering som fotografen Brittany Hamann Photography arrangerat för inspiration till andra. Men först får vi njuta av vackra porträtt från den Hawaiianska ön Maui.

Maui Beach Styled Elopement & Trash The Dress_Britttany Hamann Photography_DSC_4214_low.jpg

Ingen dålig brudklänning va? Vi älskar de långa spetsärmarna och den öppna ryggen. Bruden har en avslappnad frisyr med utsläppt lockigt hår och en blomsterkrans som bryter av looken.

Paret närmar sig vattnet, är ni beredda?

Som vi nämnde tidigare är detta en väldigt nedtonad version av Trash the Dress. Men sök gärna på begreppet på Pinterest för att hitta andra typer av bilder. Är ni som par sugna på att göra en liknande fotografering efter bröllopet? Prata om det med er bröllopsfotograf!

Har ni ännu inte hittat er bröllopsfotograf? Spana in talangerna nedan som ingår i vårt arkiv med fotograf.

sfd5_KlaraOskar_RebeckaThorellPhoto.jpeg

Rebecka Thorell

Bröllopsfotograf i Uppland

sfmatildaaudasbjörkholm.jpeg

Matildas Tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

fs.jpeg

Wildflower Weddings Stories

Fotograf & Videograf i Stockholm

Maui Beach Styled Elopement & Trash The Dress_Britttany Hamann Photography_DSC_5220_low.jpg

Fotograf: Brittany Hamann Photography
Florist: Petite Maui
MUA: Zoe del Castillo
Frisör: Maui Elegant Tan