Edgy Inspiration Till Bruden Inför Bröllopsdagen

I det här inlägget har vi nöjet att dela med oss av bröllopsinspiration från Roslagen. Det är Frida Fotografi som tillsammans med sina branschkollegor levererar en serie bilder med stilinspiration för en edgy brud. Det är inte bara modellen Ebba Karlssons look vi älskar med den här fotograferingen, utan även miljön de valt att fotografera i. Om ni letar efter en klippmiljö för ert bröllop, kanske Roslagen strax norr om Stockholm kan vara ett alternativ.

Fotografen Frida har både stylat och fotograferat den här bildserien som vi ska få ta del av här nedan och det är så snyggt! Nu spanar vi in den.

bröllop+klänning
brudklänning
bröllop+klänning
brudklänning+bröllop
brudbukett+bröllop

Vår uppmärksamhet är direkt dragen till den fantastiska buketten, skapad av Florabuketten Lotta. Med bakgrundens gråa färgpalett poppar den färgglad buketten extra mycket. Det är en vacker, yvig brudbukett med varma toner i allt från gult till rosa och aprikos. Längst bak i buketten har floristen även valt att väva in mörkare kulörer och det ger kreationen ett så snyggt djup.

bröllop+bukett
brudlook bröllop

Hur cool brud!? Det är så snyggt att bruden matchat sin prinsessklänning med en skinnjacka och solglasögon. Brudens klänning kommer från Bröllopslandet och Helena Granby Design.

bröllop+kust
bröllop+styling
bröllop+grotta

Ibland behövs det inte mer än en bergsvägg och lite vatten för att få till en fantastisk bild. En professionell fotograf ser det unika i en vanlig äng, bergsvägg eller landsväg och guidar er brudpar till att skapa magiska bilder ni kan drömma er tillbaka med resten av livet. I vårt arkiv har vi samlat ett gäng av Sveriges bästa bröllopsfotografer och det är en perfekt plats att börja leta efter den rätta fotografen. Du hittar arkivet här.

bröllop+klädsel
brudklänning+bröllop

Fotograf: Frida Fotografi
Klänning: Bröllopslandet, Helena Granby Design + Asos
Blommor: Florabuketten Lotta
Modell: Ebba Karlsson
Hår: Sofie