Elegant Bröllopsinspiration I Vitt Och Ljusa Toner Av Rosa

Vi vet alla att inspirationen kan komma från nästa vad som helst. Det är inte nödvändigtvis ett annat bröllop som inspirerar den stora dagen utan det kan vara något så simpelt som en färgpalett, ett hus eller en känsla som man vill förmedla.

I planerandet av den här eleganta bröllopsfotograferingen inspirerades leverantörerna av New York. Storstaden som har det mesta, men som framför allt utstrålar elegans och chic klädsel. Att New York Fashion Week står högt upp på många designers lista är ingen slump. Bröllopsplanerarna från Champagne N Caviar (CNC) Event Design omfamnade detta loft med en ambitiös strävan att få till en elegant stylad fotografering i en ljus färgpalett av rosa och vitt. Fotograf Grey Lily Photography fick uppgiften att fånga stylingen på bild och här nedan får vi dela med oss av det fantastiska resultatet.

brudklänning vit elegant

Det första vi möts av är en fantastisk bädd av blommor. De skapar framför allt den där romantiska känslan som leverantörerna var ute efter, men de mjukar även upp den enkla och karga miljön inne i loftet. Det blir en fin balans mellan de olika elementen och här smyger även den eleganta känslan in.

blomster bröllop inspiration
bröllop klänning med band
smycken bröllop

De vackra smyckena som kommer från Au plus c fångar upp helhetskänslan på detaljnivå.

brudklänning med stils

Slits i klänningen har blivit otroligt populärt den senaste tiden, men det är inte alltför ofta vi ser den utsmyckad med spetstyg. Så snyggt! Det är även en bra idé om du gillar effekten av en slits men inte vill ha klänningen helt öppen eller om du vill att skärningen ska gå högre upp i tyget som den gör på klänningen i bilden.

bröllop klänning djup rygg

Klänningen är varsamt smyckad med små detaljer men den hålls väldigt elegant och stilren. Ryggsmycket blir pricken över i:et i den här looken.

brudbukett inspiration
enkel sminkning bröllop
djup rygg brudklänning
bröllop bordsdukning

Vacker dukning som blir elegant och tidlös med toner av vitt och rosa.

stilren dukning bröllop
tallrik meny bröllop

Vi avslutar inlägget med en bild på den vackra tårtan omgiven av grönska. Hoppas ni hittade inspiration från denna elegant stylade fotografering!

tårta vit bröllop