Färgsprakande Elopement Utomhus I Vacker Natur

För den färgsprakande utomhusfotografering som fotografen Lara Onac satt ihop tillsammans med sina talangfulla kollegor var ledordet “helhet”. De ville skapa en vigselplats som inte bara agerade bakgrundsmiljö, utan istället att den skulle lyftas fram och omfamna brudparet. För att göra detta möjligt jobbade skaparna bakom fotograferingen mycket med just naturen för att på olika vis få den att stå ut. Genom att plocka fram bakgrunden och använda den som mer än en kuliss ville de skapa en färgglad miljö att vara i snarare än att bara se på.


Inlägget innehåller adlinks

utomhusbröllop

Vi älskar när en stylad fotografering inspirerar oss till att tänka på alternativa sätt att dekorera ett bröllop. Det är precis därför vi tycker om den här fotograferingen så mycket. Dessutom är stylingen av brudparet väldigt snyggt gjort. Nu kikar vi på bilderna!

bröllop utomhus
färgglad blomsterbukett
håruppsättning bröllop

Ett subtilt hårsmycke pryder brudens huvud och definierar frisyrens struktur. Här har hon fått till den där perfekta looken av halvt uppsatt/halvt utsläppt.

brudklädsel

Inspireras av brudens look

brudbukett färgglad
brudgum klädsel
vigselplats utomhus
utomhus bröllop vigsel
hårsmycke bröllop
vigselbåge annorlunda

Här ser vi hur fint vigselbågen omfamnar brudparet istället för att bara agera bakgrund. Den blir ett fint komplement till platsen de är på och de färgglada blommorna ger en härlig kontrast till det torra gräset.

bröllop porträtt
bröllopstårta orange
trycksaker färgglada

Ska du gifta dig i år och söker design på trycksaker till bröllopet? Spana in Tryckstudion som har flera fina stilar och
som även kan hjälpa er att skapa någonting helt nytt från grunden.

skor bröllop
bordsdukning utomhus
dukning bröllop

Så fint med melon och andra frukter som dekoration i dukningen. Tillsammans med blommorna blir det en riktig färgklick som sticker ut från de vita tallrikarna, ljusstakarna och duken.

hyr dukning bröllop
bröllop klädsel
elopement klädsel

Fotograf: Lara Onac Photography.
Florist: Savia Bruta.
Klänning: Angela Pedregal.
Accessoarer: Martina Dorta.
Makeup artist: Cristina Lobato.
Hårstylist: Cristina Navas.
Trycksaker: Estudio Requetebien.
Tårta: Fairy Cakes Virginia.
Tyger: Warm and Wild.