Elegant utomhusbröllop i mjuka toner

Inspiration kan komma från olika håll. Allt beror på var man själv hittar sin drivkraft och känsla. För paret Adam och Sarah var det Shakespeare. Deras bröllop har sina rötter i hans verk “En Midsommarnattsdröm” och har därmed satt sina spår i allt från klädsel till dekorationer för vigseln. Det är en pjäs som ger liv till både älvor och andra sagofigurer av olika slag. Och visst ser vi att lite av den känslan har smugit sig in i bröllopet. Här möts vi av en ljus vigsel utomhus. I solnedgångens mjuka ljus har brudparet satt upp en enkel vigselplats där naturen är närvarande sjön i bakgrunden och grönskande träd som ramar in bröllopet i samma milda känsla som solnedgången ger.

bröllop+elegant+förberedelser

Hela bröllopet har en ton av mjukhet, men för att bryta av den känslan och ge helheten en liten twist har bruden Sarah valt ett par guldiga klackar med nitar i samma färg. Diskret och enhetligt med resten av bröllopet, samtidigt som det ger en extra liten dimension till hennes look. Att sätta ihop en klädsel till den stora dagen handlar inte om att få till en outfit som är så lik bröllopet som möjligt. Det handlar främst om att hitta en look som passar dig som person, något du känner dig bekväm i. Med största sannolikhet kommer det att gå ihop till slut i alla fall, eftersom du/ni mest troligt planerat bröllopet efter hur du och din partner är som personer.

bröllop+klänning+elegant
skor+bröllop+elegant+klackar
bröllop+förberedelser
bröllop+förberedelser+frisyr
bröllop+slöja+förberedelser
bröllop+utomhus+vigsel+elegant
bröllop+utomhus+vigsel+elegant
bröllop+utomhus+vigsel+elegant+blomster
bröllop+utomhus+vigsel+elegant

Såklart att den lilla hunden ska få vara med på vigseln också! Vi tycker det är så gulligt när husdjur får vara en del av bröllopen. De är ju en del av familjen, de med!

bröllop+utomhus+vigsel+elegant
bröllop+utomhus+vigsel+elegant+brudbukett
bröllop+utomhus+klädsel+elegant
bröllop+utomhus+brudtärnor+elegant
bröllop+utomhus+porträttfoto+elegant

Porträttfoton i solnedgången är alltid ett bra val. Extra vackert blir det här, när brudparet valt att ha detaljer av guld på sig. Det matchar så härligt med det guldiga ljuset från solen.

bröllop+utomhus+porträttfoto+elegant
bröllop+utomhus+porträttfoto+elegant
bröllop+utomhus+porträttfoto+elegant
bröllop+utomhus+porträttfoto+elegant