Bröllopsåret 2020

Välkommen bröllopsåret 2020! Det här är och blir ett populärt år för bröllop, det har vi märkt av redan under 2019. Många festlokaler, fotografer, videografer och andra leverantörer blev tidigt uppbokade för 2020 och ska du gifta dig i år rekommenderar vi dig att inte vänta för länge med att boka era leverantörer. Detta gäller även för er som ska gifta er 2021. Festlokaler och fotografer / videografer är de som främst blir uppbokade tidigt så se till att boka i tid för att få just era favoriter. (Har du precis förlovat dig? Börja då med att spana in följande blogginlägg: Bröllopsplanering i tre delar – steg 1. )

I vårt arkiv med bröllopstjänster hittar du flera aktörer inom bröllopsbranschen. De som finns listade är endast professionella leverantörer som alla har någonting unikt att visa upp. Några av dem hittar du i detta blogginlägg och vi rekommenderar att ni tar er tid att titta igenom alla här och även i arkivet i lugn och ro för att se om någon eller några av dem är perfekta för just er dag.

Bröllopsfotografer

amanda fotograf östersund.jpg

Amanda Freskgård - bröllopsFotograf i Jämtland

En fotograf i Jämtland som reser vart som helst för att dokumentera er kärlek. Hon älskar gapskratt, glädjetårar, mysiga kramar, innerliga blickar och allt som känns. För er vill hon inte bara vara en fotograf som knäpper några bilder, hon vill ge er mer. En kompis att skoja med, en hjälpande hand under dagen, någon att bolla idéer med och såklart en varm och genuin dokumentation av ert bröllop.


fotograf i stockholm.jpg

Martin Kiessling - Bröllopsfotograf i Stockholm

Martin tar sig an alla bröllop med en ambition om att skapa bilder som får dig att stanna upp ditt scrollande, reflektera och för en sekund glömma bort vart du befinner dig. Bilder som bygger en historia med ögonblick, känslor och ljus som huvudingredienser. En historia som tränger sig in på djupet och är lika hänförande idag som om 20 år. Martins kunder beskriver honom som nyfiken, närvarande och avslappnad. Hans passion för fotografering överträffas endast av hans intresse för människor och livet. Han har sin bas på Hornstull i Stockholm men reser gärna till destinationen för ert bröllop.


Bröllopsfotograf i Umeå

Matildas Tillvaro - Bröllopsfotograf i Umeå

Matilda är baserad i Umeå och tilltalas av det icke-uppställda och naturliga, och att fånga ett ögonblick i nuet. Det som andas känsla och stämning snarare än perfektion. Besök Matildas hemsida för att få mer information och för att se fler bilder.


fotograf_linneawaldetoft_10022018_-2 (2).jpg

Linnéa Waldetoft - Bröllopsfotograf i Västra Götaland

Linnéa Waldetoft är fotograf och söker den äkta berättelsen i sin fotografering. Med stort fokus på relationer och känslor dokumenterar Linnéa er bröllopsdag precis så som den är. Med stor omtanke och lätt till skratt vill hon få berätta er historia, utan tillgjorda leenden och stela poser. Hon har stor kärlek till naturen där skog och hav ofta syns i hennes bildberättande. Linnéa utgår från Ljungskile på västkusten men jobbar i hela Sverige och fotograferar mer än gärna utomlands.


fotograf stockholm.jpg

Malin Norlén - Bröllopsfotograf i Stockholm

Varje kärlekshistoria är en unik berättelse. Med det i åtanke skapar Malin bilder fyllda av känslor och detaljer och försöker återskapa magin i din kärlekshistoria genom hennes bilder. Hennes stil beskrivs som mjuk och kärleksfull och hon strävar efter att fånga ögonblick av kärlek i sina bilder.


Dekorationer och blommor

vintageporslin_stockholm.jpeg

Rental Stories - vintageporslin och dekorationer i Stockholm

Rental Stories hyr ut porslin, vigselbågar, dekor, attiraljer och möbler till bröllop och andra festligheter. De erbjuder även planering och koordinering där de hjälper dig att skapa ditt unika drömbröllop. Deras sortiment är stort och brett och det finns nästan inget de inte kan hjälpa till med inför er dag!


linné grankvist.jpg

Linné och Grankvist - Florister i Umeå

Linné och Grankvist är en unik blomsterbutik i Umeå som jobbar hållbart. De väljer ekologiskt och närproducerat så långt det går och arbetar hantverksmässigt med omsorg om detaljer. Besök deras butik i Väven i Umeå eller deras hemsida för mer information.


Trycksaker

bröllopsmeny.jpg

Tryckstudion

Hos Tryckstudion kan du antingen designa dina trycksaker helt själv eller utgå från färdiga designmallar som går att redigera och anpassas efter dina önskemål. Läs mer på deras hemsida och bli inspirerad av alla de olika stilar de erbjuder!


Brudklädsel

brudbutik i umeå

Studio Sisters in Law

Vår egen brudbutik på Rådhusesplanaden 13 i Umeå, där vi främst syr upp brudklänningar från grunden. Har du en ide på en klänning som du vill få förverkligad? Eller har du en bild på en klänning som du inte kan få tag i, eller kanske redan köpt en klänning som du vill få lite omsydd? Vi på Sisters in Law kan hjälpa dig med det mesta gällande din brudklänning, utifrån dina idéer och din budget. Här kan du också prova tyllkjolar i olika färger från vår egen brudkollektion Ellen Marie Bridal.


Festlokal

larssons lada.jpg

Larssons Lada utanför Stockholm

Larssons Lada ligger i Nykvarn, en timme från Stockholm med bil. Där kan ni njuta av er bröllopsmiddag i en festvåning på 100 kvm som lämpar sig för 70-90 sittande gäster. Övervåningen är ljus med vackra takbjälkar medan nedervåningens råa cafédel har en rustik ladukänsla där tårta och barhäng passar perfekt. Ha din vigsel på åkern bakom ladan om du önskar! De har många års erfarenhet av bröllop och hjälper gärna till med tips och logistik inför er stora dag.


Det här var bara några av dem vi stolt listar i vårt arkiv med bröllopstjänster. Ta även en titt i hela arkivet om du vill vill se ännu mer.

Driver du ett företag inom bröllopsbranchen och vill synas i vårt arkiv? Skriv till info@sistersinlaw.se för mer information.


Sisters in LawKommentera