Sunday Wedding - Bröllopsmässa i Gamla Stan den 20 oktober


Idag har vi ett gästinlägg från bröllopsmässan Sunday Wedding som berättar om vad ni kan förvänta er om ni besöker deras bröllopsmässa som sker söndagen den 20 oktober på Clustret i gamla stan. Vi lämnar över ordet till designern Lisa Jansdotter som berättar mer om mässan nedan, samtidigt som ni får lite inspiration i bilder på en av hennes brudklänningar.

bröllopsmässa

ÄR DU REDO FÖR HÖSTENS HÄRLIGASTE BRÖLLOPSEVENT? - Vi är!

Vi är jag själv, Lisa @lisajansdotter, Kristina @systerblom och Caroline @wedostories.se. Tillsammans har vi skapat ett bröllopsmingel – bröllopsmässan Sunday Wedding för att förena våra gemensamma kunskaper och erfarenheter inom Bröllopsbranchen. Vi valde en söndag för att inte vara som alla andra och göra en mässa som inte liknar något annat. Kristina fyller mässan med sina underbara blommor, Caroline är mässans moderator och kommer att intervjua våra utställare på scenen och Lisa fyller Catwalken med sina ny-sydda klänningar. Mässan blir mustigt och kärleksfullt!

Sunday Wedding är lite lyxigare, lite intimare, lite rockigare och mycket personligare än annat du upplevt. Vårt mål är att våra besökare ska lämna mässan med ett stort leende på läpparna – fyllda av inspiration om allt inom bröllop! Som besökare ska du få smaka, prova, titta, lyssna och uppleva ett brett urval av Bröllops-Sverige inför succéåret 2020.

Vi har samlat en underbar skara utställare som är lika taggade som vi att skapa en festlig och minnesvärd bröllopsmässa mitt i Stockholm.

Varmt välkommen!

När: Söndagen den 20 oktober kl. 12:00 – 16:00
Var: CLUSTRET, Skeppsbron 44, Gamla Stan, Stockholm

namnlöst-25.jpg

Sisters in LawKommentera