Kreativitet med blomsterarrangmang

Vid första anblick kanske den här platsen inte alls ser ut som ett ställe för ett bröllop. Men ta dig en andra titt och låt tankarna få vandra ett tag. Inspireras av den vita tegelväggen och låt den få åstadkomma något vackert. Eller se den som en tom canvas - redo för ditt mästerverk. För det är just det som ert bröllop är: ett mästerverk. Tillsammans låter ni kreativiteten skapa fantastiska miljöer och kombinationer av olika färger i allt från bordsdetaljer, huvudbonader och takdekorationer. 

vår+blommor+bröllop+brud+klänning

Att inspireras av denna tegelvägg är just precis vad teamet som satt ihop denna stylade fotografering har gjort. Det är mycket fokus på blommor, och den klassiska vigselbågen har blivit uppsatt direkt på den vackert slitna väggen. Ett fint sätt att bevara det traditionella och samtidigt ge det som alltid varit en ny och uppfriskande touch! 

vår+blommor+bröllop+brudgum+kostym
vår+blommor+bröllop+brudgum+kostym

Det bästa med den här idén är att det är så flexibel - det är en utmärkt plan att sätta upp en vigselbåge på en vägg i er favoritstad för ett elopement, men det går även att ha vigselbågen uppsatt på en lada eller herrgård och ha ceremonin framför vänner och familj. Det kan även vara ett roligt projekt att göra tillsammans - för dig och din partner, med era barn eller tillsammans med er närmaste umgängeskrets. Låt fantasin flöda och skapa en riktigt vacker vigselbåge.

vår+blommor+bröllop+vigselbåde+brudgum
vår+blommor+bröllop+klädsel
vår+blommor+bröllop+brud+brudgum+klädsel

Till den här stylade fotograferingen har det valts helt ljuvliga färger på blommorna! Det är snyggt hur alla blomsterkreationer går i samma tema, men skiljer sig lite och får på så vis sin egna karaktär. För den som vill ta ut svängarna lite och verkligen säga något med sina blomsterarrangemang kan en kul twist vara att använda sig av det så kallade blomsterspråket. Blomsterspråket baseras på antalet blommor och dess färg, och tillsammans bildas en mening. Till exempel betyder sju blommor "Jag älskar dig" och den gula färgen "Du är solen i mitt liv". 

vår+blommor+bröllop+blomstervägg+vigselbåge

Om du har funderingar över höstsäsongens utbud av blommor så hittar du lite tips på olika valmöjligheter här

vår+blommor+bröllop+bukett

Fotograf: Kendra's Kreations Photography
Florist: Love and Bloom Flower Farm
Plats: The Historic Boone Tavern, USA