En sammanfattning av årets bröllopsberättelser

God jul kära läsare, så kul att ni dag efter dag läser Sisters in Law inför era bröllop! Vi är så glada över att få vara en inspirationskälla till så många, tack för att ni läser vår blogg!

Måndagar brukar ju vanligtvis betyda att det kommer en ny bröllopsberättelse, men nu under julveckan ser det lite annorlunda ut. Denna veckan passar vi nämligen på att sammanfatta året som har gått och idag (måndagen till ära) sammanfattar vi just de bröllopsberättelser vi har sett under året och plockar ut några av de alla guldkornen som vi bjudits på och som vi minns extra mycket.

Rustikt bröllop med vinröda toner: Mikaela + Simon

Att Mikaela valde bort brudbuketten och satsade på en maffig blomsterkrans istället, tycker vi på Sisters in Law är ett underbart exempel på hur man kan tänka nytt när det kommer till bröllop. Känn aldrig några måsten. Det här bröllopet i sina vinröda toner är vackert på så många vis och är ett av de bröllop vi minns extra väl från året.

Fotograf: Matildas tillvaro

Bohemiskt och känslosamt sommarbröllop: Malin + Lars-Peter

För alla som är lika svaga för den bohemiska stilen på bröllop som vi är, så är Malin och Lars-Peters bröllop en riktig fullträff! När en bröllopsfotograf (Malin Sydne) får planera sitt egna bröllop är det inte konstigt att dagen och dess detaljer är välplanerade. Vi älskar också hur alla känslor fångas i bild och griper tag i oss. Se bara på dessa first look-porträtten av Emily Dahl.

first+look+bröllop.jpeg
first+look+bröllop (1).jpeg

Lantligt bröllop med alternativ brudklänning: Malin + Anton

Bröllopsfotografen Linn Carlson bjuder på fantastiska bilder från ett lika fantastiskt bröllop, där ett minimalism och stil är det vi fall för lite extra. Med en vit sommarklänning från Rodebjer, och en bukett med enbart färgstarka pioner. Så härligt avslappnat!

brudklänning.jpeg
Enkel pionbukett bröllop

Avslappnat och ärligt sommarbröllop: Alexandra + Andrea

Avslappnat bröllop med porträtt, i urbana miljöer, vigsel i vacker park och bröllopsmiddag under bar himmel på restaurang. Så fint!

Fotograf: Amanda Falkman

Fotograf: Amanda Falkman


Lekfullt och kreativt bröllop fullt av glädje

Titeln säger allt! Det här är ett av de gladaste brudpar vi sett och vi älskar hur bröllopet är en explosion av både färger och känslor. Underbart!


Rustikt bröllop i Toscana: Anna-Karin + Olof

För alla som drömmer om ett destinationsbröllop i Italien, så är detta bröllop en dröm!

bröllop i toscana

Har du någon favorit bland bröllopsberättelser från året som gått? Berätta gärna!
Samtliga bröllopsberättelser hittar du här.