6 underbara, lantliga lokaler för bröllop

Det finns många olika miljöer att ha sitt bröllop i. En del väljer slott och herrgårdar, andra kanske väljer mitt i hjärtat av en pulserande stad. Men idag tar vi oss en titt på sex lokaler ute i de svenska landskapen, allt från gårdar vid Mälaren till höga toppar i Vemdalen. Har du någon favorit?


1. Strömma Farmlodge

Ett lantligt ställe utanför Varberg, där det finns plats för både vigsel och bröllopsmiddag. Denna lada bjuder in till fest på bästa vis - med högt tak, träbalkar längst med sidorna och kvällsljuset som smyger sig in genom gliporna i väggarna. 
Vill du se hur ett bröllop vid Strömma Farmlodge kan se ut? Kika här! 

Lokal: Strömma Farmlodge, Tvååker Fotograf: Louise Johansson

Lokal: Strömma Farmlodge, Tvååker
Fotograf: Louise Johansson


2. Långängens Gård

Den här gården på Lidingö i Stockholm skulle ju vara en dröm att gifta sig i! Det skulle vara näst intill omöjligt att inte få till en mysig bröllopsmiddag här, titta bara hur mysigt det blev på detta bröllop

Lokal: Långängens Gård, Lidingö Fotograf: Rebecca Hansson

Lokal: Långängens Gård, Lidingö
Fotograf: Rebecca Hansson


3. Vargens Fjällanläggning

Ett bröllop i fjällen kan bli ju riktigt härligt! I Vemdalen finns ett fint ställe med både vacker lokal och fantastisk natur!
Vill du se hur ett bröllop här kan se ut? Här finns fler bilder! 


4. Asknäs Gård

Ett gult hus med vita knutar som på sommaren täckt av grönska och beläget precis vid Mälaren är Asknäs Gård. Titta här för att se exempel från bröllop från denna plats! 

Lokal: Asknäs Gård, Ekerö Fotograf: Anette Bruzan

Lokal: Asknäs Gård, Ekerö
Fotograf: Anette Bruzan


5. Slattefors magasin

Det behövs inte en stor, magnifik herrgård för att det ska bli en alldeles magisk mottagning. Slattefors magasin utanför Linköping är ett underbart alternativ, med naturen precis utanför dörren. vad mer kan man behöva för en lyckad miljö?

Lokal: Slattefors, Linköping Fotograf: Matilda Söderström

Lokal: Slattefors, Linköping
Fotograf: Matilda Söderström


6. Larssons Lada

I de sörmländska skogarna, precis utanför Taxinge, hittar vi Larssons Lada. En lada med plats för bröllopsmiddag på ovanvåningen och en undervåning med bar, inredd som för att ta med naturen och den lantliga känslan in. 

Lokal: Larssons Lada, Taxinge

Lokal: Larssons Lada, Taxinge