Topp 10-lista av bröllopsinspiration från 2017

Vi har haft äran att få visa upp SÅ många storslagna bröllop och inspirationsfotograferingar under året som har gått och det är nästan omöjligt att endast välja 10 favoriter! Men, här kommer den; redaktionens topp 10-lista från 2017, utan inbördes ordning. Nu kör vi!


En bohem-romantisk sommardröm: Jenni + Nils

Det här bröllopet med Photosdesign by Mathilda & Fredrik bakom kameran är unikt. Med detaljer som hennatatueringar på bruden och brudtärnorna har denna bohemiska sommardröm en given plats i topplistan. Spana även in den häftiga festlokalen med vitmålande väggar i en lada. Otroligt vackert!

Se mer från detta bröllop här.


Bröllopsinspiration med stadspuls i franska Montmartre

Den franske fotografen Pierre Atelier har blivit en stor personlig favorit under 2017. Detta var den första av hans publiceringar på bloggen och vi går fortfarande in då och då för att njuta av de vackra bilderna och drömma oss bort till Paris.

Se mer från dessa bilder här.


Lantligt och vintageinspirerat bröllop med ljusa pasteller: Emma + Lotti

Vackert bröllop med SÅ mycket fina detaljer att inspireras av + dokumenterat på ett kreativt sätt av Stina Gränfors.

Se mer av denna bröllopsberättelse här.


Industriellt och bohemiskt: Dawn + Tommy

Detta är ett klockrent bröllop med så mycket fina bilder att vi var tvungen att dela upp inläggen på grund av för mycket loveliness!

Se mer av detta bröllop här.


Underbart bohemiskt bröllop: Erwin + Suzanne

Det här bröllopet är också en stor favorit och en riktig bildbomb! 
Se mer här.


Bröllopsinspiration med vintagebrudklänningar från Elsa Billgrens uthyrning

Vi älskar vintageklänningar och det dramatiska bildspråket som vissa fotografer har. I detta inspirationsinlägg får vi det bästa från båda delarna. Se fler av de vintagebrudklänningar som Elsa Billgren erbjuder i sin uthyrning, vackert fotograferat av Umeå-fotografen Matilda Audas Björkholm.

Se mer här.

Fotograf + Umeå

Torparbröllop med brudklänning skapad från second handmaterial

Vi gillar när kreatörer inspirerar till bröllop på ett nytt sätt. Under våra dryga 2 år som bröllopsbloggare har vi sett det mesta, men detta torparbröllop från Natalie Greppi var något nytt för oss och blev snabbt en ny favorit!

Se mer av torparbröllopet här.

Fotograf+Bröllop.jpeg

Kreativ och färgsprakande bröllopsinspiration

Den här inspirationsfotograferingen med Therese Winberg bakom kameran känns klockren på så många vis. Det är modernt och elegant med en edge och vi älskar det! 

Se mer här.


Boheminspirerat logebröllop: Henrik + Pernilla

Här är ännu ett bröllop med tillhörande bröllopsberättelse som har stuckit ut och gjort sig till en favorit. När vi skrev introt till blogginlägget i mars så skrev vi att detta är ett typsikt Sisters in Law-bröllop. Och vi är beredda att hålla med oss själva så här 9 månader senare. 

Se mer från logebröllopet här.


Avslappnat strandbröllop i gråblå toner

Med en blå brudklänningar och lyxiga bakverk är denna inspiration också unik i sitt slag. Detta är bara ett av alla vackra exempel på vad man kan göra när man går ihop och arbetar som ett team. Underbart!

Se mer här.