Inspiration Till Romantiskt Och Elegant Elopement På Sicilien

Idag har vi nöjet att ta med er till Italien för en dos av elegant bröllopsinspiration. Vi ska få se en vacker spetsklänning, ljuvliga havsutsikter med berg i bakgrunden och sagolika, italienska gatugränder iklädda kullersten. Det är fotograf The Santoros och bröllopskoordinator Amuri - Events & Wedding Planner som har skapat den här stylade fotograferingen, med idén om visa upp den största av de italienska öarna på ett sätt som den sällan porträtteras på: ett fantastiskt, lyxigt alternativ att gifta sig på. Låt oss spana in det här italienska fotograferingen och drömma oss bort till ett romantiskt Medelhavselopement på Sicilien.

stadsbröllop italien
stadsbröllop italien

De italienska småstäderna har så många mysiga gator att erbjuda och Siciliens byar är inget undantag. Här hittas hus som stått längs vägarna i flera hundra år och som bara blir vackrare med åren. Perfekt för alla er brudpar som vill planera ett urbant elopement med en mjuk och varm känsla. Det bästa sättet att ta sig runt kan väl vara på en klassiskt italiensk Vespa?

stadsbröllop italien klänning
brudbukett vårblommor
elopement italien

Åh, vad fint det är med en bukett full av rosor. Den här blomsterdrömmen är gjord på en kombination av aprikosfärgade och vita blomster i varma toner. Vi tycker den färgpaletten passar så elegant med miljön som fotograferingen utspelar sig i. Alla hus runt omkring är i liknande färgskala. Så fint!

kostym elopement
brudklänning tyll
italien bröllop
elopement medelhavet
elopement kusten
italien kustbröllop
brudklänning tyll

Kan vi prata om den här klänningen lite? Hur underbar är den inte? Toppen är täckt av stora spetsblommor som sedan mynnar ut i en underbart fluffig tyllkjol med slits vid ena benet. Den här skapelsen kommer från IamYours.

elopement italien

Fotograf: The Santoros
Bröllopskoordinator: Amuri - Events & Wedding Planner