Tips på presenter till brudtärnorna

Även om det absolut inte är ett måste att ge bort presenter till sina brudtärnor eller marskalkar, så är det många vill gärna vill skämma bort sina bästa vänner genom en gåva på bröllopsdagen. Men vad är en bra present att ge bort? Här kommer några tips på personliga presenter till brudtärnorna. Tips på presenter till marskalkarna kommer framöver.

- Inlägget innehåller annonslänkar - 

Fotograf: Therese Winberg

Fotograf: Therese Winberg

Först och främst vill vi tipsa om de här snygga boxarna från ThePersonalWeddingCo. Sätt namn och datum på boxarna och fyll dem med små gåvor!

brudtärnor + presentbox
il_570xN.1448393675_pr4o.jpg

Samma Etsysida gör bland annat necessärer som varje brudtärna skulle bli glad över att få!

etsy.jpg

Ett annat bra tips är smycken från Star of Sweden, där man kan beställa smycken i olika färger som var och en representerar karaktäristiska drag. Varje smycke levereras i en ask som ger en personlig beskrivning. 

Bröllop+smyken+brudtärnor
Carryyourself-pink-bracelet-600x598.jpg

När fötterna börjar kännas trötta efter dagen, kan det vara skönt med ett mjukare alternativ till dansskor. De söta och vikbara ballerinaskorna nedan får plats i handväskan är därför en charmig gåva till brudtärnorna. Du hittar dem här: Cinderollies


Spana in dessa härliga produkter. Visst förtjänar vännerna lite hemma-spa efter festligheterna? Sätt ihop ett helt kit med skönhetsvård till brudtärnorna. Det finns inget bättre än att ge bort lite “egentid” och inspirera till att rå om sig själv.


Något som blir mer och mer populärt att ge bort är morgonrockar att ha på sig för den stora dagens förberedelsestund. Men det kan självklart också vara en pyjamas att mysa runt i innan allt drar igång. Här nedan har vi hittat några alternativ.

Pyjamas, Bubbleroom

Pyjamas, Bubbleroom

Morgonrock, Bubbleroom

Morgonrock, Bubbleroom


Parfym är alltid en uppskattad present. En doft som kan påminna brudtärnorna om bröllopet så länge flaskan räcker. Spana in tre uppskattade dofter här nedan.

Parfym, Lyko

Parfym, Lyko

Parfym, Lyko

Parfym, Lyko

Parfym, Lyko

Parfym, Lyko

Listan hade kunnat göras ännu längre, men vi hoppas att ni funnit stor inspiration i dessa presentförslag. Berätta gärna vad ni kommer att ge till era brudtärnor/marskalkar i en kommentar och hjälp oss inspirera andra!